Gym Palau t’ofereix la possibilitat d’aprendre diferents disciplines marcials com poden ser el Full Contact o el TaekWondo

Sigui per apendre a defensar-te o per fer esport, les Arts Marcials són un excel·lent mitjà per trobar un equilibri complet entrenant cos, ment i esperit.

Full Contact

El full contact– (contacte a ple). -també anomenat kick boxing americà o full-contact karate- és un esport de combat similar a la boxa i altres arts marcials, on els participants -a més dels cops de puny- empren puntades de karate, i del taekwondo. L’objectiu és la posada fora de combat o nocaut (K.O., knock out) de l’oponent. És similar al kick boxing, amb la diferència que no es permet expulsar les cuixes de l’oponent, de manera que tots els cops i puntades de peu només són permesos dalt de la cintura, o bé als turmells com escombrat.

Taekwondo

El taekwondo és un art marcial coreà modern; el qual va ser donat a conèixer com “Taekwon-Do” el 1955 pel general Choi. Va ser convertit en esport olímpic d’art i combat durant els Jocs Olímpics d’estiu de 1988, on va ser presentat com a esport d’exhibició, fins al seu reconeixement esportiu olímpic en els Jocs Olímpics de Sydney 2000.

Dins de les arts marcials i esports de combat, el Taekwondo destaca per la varietat i espectacularitat de les seves tècniques de puntades i és una de les arts marcials més conegudes i efectives del món. A més, és la més antiga de les arts marcials.

Fes clic aquí per a veure mes informació sobre el Full contact i el Taekwondo