Sauna

Gym Palau, disposa de Sauna, totalment equipada per a poder gaudir plenament de la realització d’aquesta activitat tant saludable.

Les Saunes, són, originaries de Finlàndia, consisteixen en un bany de vapor o sudoració, per als quals s’utilitza una habitació condicionada a molt alta temperatura.

La paraula Sauna, pot ser emprada tant en masculí com en femení. Les Saunes poden ser humides o seques, depenent de la humitat que hi ha a l’interior del recinte.

Les saunes humides, acostumen a tenir una temperatura de 70 graus, i la humitat relativa, no és molt alta, també se la coneix com a “Bany Turc”.

Les saunes seques, tenen temperatures entre els 80 i els 90 graus, i una humitat mínima, que mai supera el 20%, també se la coneix com a “Sauna Finlandesa” o solament “Sauna”.

Són reconeguts els efectes beneficiosos que tenen les saunes sobre la salut i l’organisme, ja que mitjançant la sudoració, s’alliberen toxines de forma rapida i abundant. També són activadores de la circulació sanguínia.

És recomanable acompanyar les sessions de Sauna amb contrastos de temperatura, a la sessió de calor, li segueix una de refredament, que amplia els efectes de la sudoració.

Tal com hem dit, la “Sauna” és molt beneficiosa pel que fa a salut, tot i així s’han de tenir en compte unes recomanacions per tal de poder gaudir totalment d’una experiència de Sauna Finlandesa, sense patir cap contraindicació.

Estètica

A Gym Palau, disposem de múltiples tractaments, sempre amb un diagnòstic previ, per a satisfer les necessitats dels nostres clients, en un espai on la salut, el benestar i la bellesa són els protagonistes.

Raig UVA Vertical

A les Gym Palau, disposem de Cabines Verticals de Raigs UVA per a que pugueu gaudir d’un bonic to de pell durant tot l’any amb un mètode net, ràpid i efectiu, que fins i tot pal·lia certes afeccions cutànies com psoriasis o acne.

 

Depilació Làser

A Gym Palau, vetllem per la teva estètica, i per la teva salut.

Disposem de servei de Estètica perquè sempre puguis estar radiant

Depilació, massatge, estètica facial, estètica corporal, antiarrugues, drenatge linfatic.

La depilació làser és un mètode de depilació que existeix des de fa poc temps, va ser el 1958 quan es va descobrir el làser, i poc després en 1994 es va desenvolupar el Làser Rubí d’alta potència que va ser l’utilitzat per eliminar el borrissol, encara que al principi només podia ser utilitzat en pells molt clares pel perill de produir alguna cremada, amb el pas del temps i gràcies als avanços tecnològics, el seu ús ha experimentat poca eficàcia en tractaments d’eliminació de borrissol.
El Làser, per eliminar el borrissol, actua de la següent forma: El borrissol conté melanina, que és el que li dóna color. Quan el feix de llum, amb una determinada longitud d’ona i intensitat, interacciona amb el borrissol, l’energia lumínica aplicada és absorbida per la melanina transformant-se en calor. Això és el que es coneix com fototermolosis selectiva, produint-se la destrucció del bulb pilos sense afectar als teixits adjacents. Com el làser només actua sobre les zones fosques per la melanina, no és eficaç per al borrissol blanc o molt clar.

Hidromassatge i Balneoteràpia

A Gym Palau disposem d’hidromassatge i balneoteràpia a les nostres instal·lacions.

Un hidromassatge és una tina amb aigua calenta, amb diferents broquets, per fer moure l’aigua, mitjançant un motor que és en essència en el que es basa l’hidromassatge.

La Balneoteràpia (del llatí balneum, “bany“) és un conjunt de teràpies o tractaments destinats a guarir malalties o conservar la salut, que habitualment es realitzen en balnearis. Encara que es considera diferent de la hidroteràpia (practicada normalment en spas), hi ha diverses coincidències en la seva pràctica i en els seus fonaments.

Piscina

A Gym Palau disposem d’una Piscina coberta, per tal de que puguis gaudir dels plaers de la natació durant tot l’any.